Wie ben ik

Ik ben At Hijwegen, een enthousiast hobby-fotograaf. In het dagelijkse leven ben ik directeur en mede-eigenaar van TriOpSys, een specialistisch IT bedrijf dat zich richt op Mission Critical Systemen zoals meldkamers, satelliet dataverwerking, verkeersmanagement, etc. Iets heel anders dan fotografie dus.

Fotografisch gezien ben ik niet gespecialiseerd. Ik begon met, en hou nog steeds van landschapsfotografie. Backpacking in IJsland en Schotland is fantastisch, zeker een meerdaagse backpack tocht, wild kamperend in the middle of nowhere. Nederland kan echter ook enorm mooi zijn, zeker wanneer je bereid bent om heel vroeg op te staan en de gouden uren of blauwe kwartieren op te zoeken.

Fotografie van mensen, zowel georganiseerde portretten als straatfotografie, trekt mij steeds meer. Het leeft meer, letterlijk en figuurlijk, en vereist van jou als fotograaf actie en aanpassingsvermogen. Uitdagend, en leerzaam.

Op deze site zijn beide te vinden, maar ook sport, dieren en (soms) rare dingen. Ik hoop dat jij op deze site plezier beleeft aan de foto's. Een reactie via de Contact pagina is altijd heel erg welkom.

At Hijwegen